Modele voliere pentru porumbei

Pentru rasele mai délicate se intrebuinteaza metoda boxelor Izolate complet inchisa numai cu o mica USA de renforcer pentru porumbei si cu partea de sus demontabila pentru a putea fi introduse cuibarele si pentru curatarea si dezinfectarea boxei. Pentru cresterea PE SCARA Comerciala a porumbeilor de carne se utilizeaza porumbare-soproane acoperite Complete sau Numai pe jumatate, inchisa lateral cu scanduri cu USI pentru porumbei si Personal de serviciu, iar in FATA cu Voliere DIN Sarma cadrilata. Peretii DIN Fund sunt acoperiti cu boxele de clocit de 40 cm lungime, 40cm Latimer si 30 inaltime, Cate doua pentru fiecare Pereche. Pentru a Evita umezeala si patrunderea sobolanilor, pardoseala se construieste la 40-50 cm deasupra nivelului solului. Porumbarele-soproane sunt insirate PE randuri, prevazute cu un apaduit propriu, legat de Putul sau Turnul de APA Motor al crescatoriei. In Statele Unite ale Americii se gasesc crescatorii-uZine Care production si prelucrezia Annual zeci de MII de pui de porumbei de carne. De ce sa nu fie Beton PE Jos? Daca nu intra APA de unde umezeala? Porumbeii dortoir PE Jos, nu au odihnitoare? Ai mei nu Dorm PE Jos si am de Beton nu intra APA si nu IE umezeala, si se curata mult mai bine!!!!! […] restul dans cele 4 compartimente ALE porumbeilor. Pentru mai multe poze si detalii click pe lien: https://dragomirviorel.wordpress.com/crescatorie-porumbei/22-02-2009-Galerie foto, Hranire si intrétinere, Porumbei voiajori S-ar putea sa te […] Salut. Nu Vet boxe.

Nici porumbei. Pentru mine este o pasiune nu un mijloc de existenta!!! Trape. Trapele sunt niste intrari foarte simple. Scandura pentru aterizare nu ajunge pana in intériul adapostului. Deschizatura va fi impartita in mai multe segmenté cu latimea de 11 cm, distinct de stinghii de lemn sau nu metalice. Acestea Insa nu sunt Perfect verticale, ci inclinent in partea de sus spre intérieurul adapostului (aprox. 5 cm.), fixandu-se de Scandura pentru aterizare in partea inferioara. Deseori, PE muchié scandurii de aterizare se fixeaza o Bara rotativa, Care se invarte usor spre intérieur la contactul cu picioarele pasarii. Porumbelul Care incearca sa IASA prin deschizatura se va prinde cu picioarele de aceasta Bara, dans incercarea de a castigá stabilitate pentru a se LANSA.

Dans acest moment bara se va roti spre intérieur, deplasand astfel si Centrul de greutate al pasarii, aceasta dezechilibrandu-se va reveni dans l`intérieur. Porumbeii vor invata Rapid ca iesirea DIN adapost nu este posibila si vor renunta sa mai incerce. Cand se doreste eliberarea pasarilor DIN adapost, intregul ansamblu se lasa in Jos si se deschide. Exista si posibilitatea ca Ansamblul sa fie Fix si sa se amenajeze o Clapa suplimentara care sa permita iesirea. Dans Compartimentele matca, Tineret si Maturi sunt contruite boxe cu dimensiunile prezentate mai sus. Porumbeii stau dans boxe PE un grilaj din lemn iar mizeria se depoziteaza dans Sertar. De aici, poate fi indepartata cu usurinta odata cu, cartonul izolant. Cuiburile obisnuite sunt niste farfurii cu diametrul de 22 cm. pentru rasele mari, trebuie sa fie de dimensiuni corespunzatoare. Acestea se vor ASEZA in celulele de cuibarit si vor fi ocupate de porumbei. Pasarile stau PE Rand PE CUIB si il captusesc cu ramuri, Pene, etc.

Cuiburile sunt astfel concereputation incat sa nu se rastoarne chiar si atunci cand Pasarea STA PE o Latura cu toata grossit corporala. ELE pot fi realizate din lemn, en plastique sau lut. Exista si captuseli speciale pentru CUIB, realizate DIN carton, Care se arunca odata cu excrémentele. Mai exista si cuibare de UNICA folosinta, realizate DIN carton, deosebit de igienice si Economice. Stinghii de odihna. Cele mai utilizate sunt cele sub forma de acoperis, construite DIN doua scandurele de 25 cm imbinate in unghi drept peste care se fixeaza horizontaux una de 12 cm si Lata de 3-5 cm pe care va STA Pasarea.