Modele de lumanari de cununie

Lumanari Nunta scurte, 40 cm, intr-o Combinatie floralbeaux Fresh, in tonuri de Alb si Verde, realizate DIN… Lumanari cu 7 Florea soarelui, miniroze, fleurs de cire, craspedia, épices… Lumanari Lungi cu aranjament Sferic ce contine 15 trandafiri en 2 nuante… Lumanari pentru Nunta Lucrate cu Drag pentru clientii nostri si adunate in catalogul nostru en ligne cu MODELE UNICE. Lumanarile de Nunta prezentate sunt Lucrate Exclusiv in atelierul nostru, Mereu de catre aceeasi echipa. Ast… Lumanari cununie cu aranjament Sferic ce contine: hortensii Roz, Ornithogalum, 9 trandafiri in 3 nuante si miniroze Roz, pretul este pentru o Pereche de lumanari. Comanda trebuie lansata cu cel Poutine 10 zile inaintea evenimentului. Lumanari Lungi cu aranjament latéral ce contine cu 3 feu Liliac Alb, 13 trandafiri Albi, 11 frezii Albe. Ornithogalum accesorii. Pretul este valabil in perioada fevarie-iunie. Pretul afisat este pentru o Pereche de lumanari si este valabil in perioada fevarie-iunie. Floraria Rosalia foloseste lumanari de parafina si sunt incluse in pret O Alta intrebare pe care si-O Pun atat nasii cat si viitorii Miri este: lumanari cununie-ce modèle alegem? La fel ca si la buchete Subiectul este discutabil si trebuiesc luate in calcul mai multe aspecte.

Mai intai, prezentand in Linii GENERALE, aveti de ales intre doua categorii de lumanari de cununie: scurte si groase sau Lungi si subtiri. Ce inseamna scurte si groase? Pai, PE Piata se gasesc lumananari scurte de 30, 35, 40 sau 50 cm cu diametrul (grosime) de Maxim 8 cm. Lumanarile Lungi si subtiri au lungimea cuprinsa intre 60 si 140 cm si grosimea de Maxim 6cm. In functie de producator acestea au PE Interior o Tija de lemn pentru a se Evita anumite neplaceri légat de ruperea sau indoirea acestora din cauza temperaturilor ridicate DIN timpul verii. Dans cele ce urmeaza va voi prezenta cateva dintre ele si unde este cazul voi prezenta si avantaje si dezavantaje. Lumanari cu aranjament Sferic ce contine 29 trandafiri in nuante de Roz,, miniroze si frezii.. Pretul afisat este pentru o Pereche de lumanari Floraria Rosalia foloseste lumanari de parafina si sunt incluse in pret comanda se lanseaza cu minim 10 zile inainte de eveniment. Lumanari Lungi H110 cm cu Orhidee Phalaenopsis MOV si Orhidee Dendrobium Albe. Lumanarile de Ceara DIN imagine sunt aduse de client. Floraria Rosalia foloseste lumanari Albe de parafina si sunt incluse in pret pretul afisat este pentru o Pereche de lumanari.

Lumanari cununie PE rotund, dintr-un mix de Flori vesele si colorate: frezii Albe, frezii galbene si… Lumanarile de cununie folosite in atelierul nostru sunt realizate DIN parafina de calitate superioara, cu o inaltime standard de 120 cm si grosime de 4 sau 6 cm, in functie de grossit aranjamentului floral. La Cerere, putem folosi lumanari de cununie cu inaltime de 140 sau 160 cm. toate lumanarile de Nunta sunt intarite cu tije din lemn en intérieur, pentru o rezistenta crescuta, indiferent de Sezon. La Cerere putem folosi si lumanari de cununie scurte (lumanari de cununie MICI, lumanari de cununie cilindrice) de 40 cm de diametru 6 cm, 8 cm sau 9,5 cm. lumanarile de Nunta pot fi comandate si fara o terminées prealabina in cazul in care nu doriti sa aduceti modificari le catalogue de modèles substantiale DIN. 2. lumanari de Nunta scurte (cilindrice) cu o lungime de 40 cm-Lumanarile de Nunta scurte sunt DIN ce in ce mai des folosite datorita dimensiunilor de transport reduse, Dar Si datorita elegantei obtinute prin folosirea Florilor intr-un mod compact, fara multe Frunze Décoratifs.